The Harvard Café & Bar is situated in what was once the officer’s bar within the No 1 Officers Mess at Wigram Base. Wanting to undergo some exterior upgrades, PDI were set the task of creating a comfortable, inviting, escape from the elements, outdoor courtyard space. 

The new courtyard consists of a raised exposed aggregate floor, expansive bench seating and an impressive overhead lourve system by Lourvetec. The louvre system is divided into 3 bays with roll down mesh blinds to keep the heat in from the large fireplace and wall mounted heaters. A new entrance to the courtyard is formed from the aggregate concrete and decking planter which allows an easy flow into the existing café and bar inside. 

This is a great addition to the café and bar and is already being booked up for many functions. Watch this space as PDI are still working with The Harvard Café & Bar on some other existing projects!